INSTALATERSKÉ PRÁCE

Poskytujeme široké spektrum instalatérských prací pro domy, byty i komerční objekty, a to při výstavbě i rekonstrukcích. Naši profesionální instalatéři zvládnou zakázky jakékoliv složitosti, od drobných úprav až po kompletní instalace. Všechny práce provádíme na klíč a garantujeme vysokou kvalitu i dodržování stavebních norem.

Nabízíme tyto služby:

  • Instalace a rekonstrukce vodovodních potrubí
  • Výměny stoupaček a ležatých rozvodů vody
  • Montáže a výměny bytových rozvodů vody a odpadů
  • Instalace a výměny vodoměrů
  • Montáže regulačních ventilů pro domy a byty
  • Rekonstrukce koupelen a bytových jader
  • Montáž a výměny umyvadel, baterií, van, WC, dřezů a sifonů
  • A mnoho dalších instalatérských prací dle potřeb projektu

Veškeré práce jsou prováděny zkušenými odborníky a poskytujeme záruku na všechny naše služby. Kontaktujte nás a zajistěte si spolehlivé řešení pro váš projekt na klíč!

Ukázky našich realizovaných instalatérských prací

Instalatérské práce od společnosti Cheres s.r.o.

Společnost Cheres s.r.o. působí na českém stavebním trhu již mnoho let, během nichž úspěšně realizovala desítky projektů v oblasti instalatérských prací. Naše firma se specializuje na komplexní instalace rozvodů vody, odpadů a topení pro nové stavby, rekonstrukce bytů i komerční objekty. Každý projekt je pro nás výzvou, a proto klademe důraz na vysokou kvalitu a dodržování stavebních norem.

Naši instalatéři jsou plně certifikovaní odborníci s dlouholetou praxí v oboru. Díky pravidelnému školení a sledování nových technologií dokážeme nabídnout nejmodernější řešení pro vaše projekty. Všechny práce, které provádíme, jsou realizovány s ohledem na české stavební standardy, čímž zajišťujeme spolehlivost a bezpečnost našich instalací.

Cheres s.r.o. nabízí instalatérské práce jakékoliv složitosti – od menších úprav po komplexní řešení na klíč. Kromě montáže a rekonstrukcí instalací zajišťujeme i poradenství a pomoc s výběrem materiálů, stejně jako dopravu na místo realizace. Na všechny naše služby poskytujeme záruku, což našim klientům dává jistotu kvalitně provedené práce.

Translate »
X